Preskoči na orodno vrstico
Top cena

Hibridna tehnologija aktivnega odpravljanja šumov – Tronsmart Apollo Bold Bluetooth slušalke

81,60 € 85,90 €
TSBOLD02
Hibridna tehnologija aktivnega odpravljanja šumov – Tronsmart Apollo Bold Bluetooth slušalke
Hibridna tehnologija aktivnega odpravljanja šumov – Tronsmart Apollo Bold Bluetooth slušalke
81,60 € 85,90 €

Geekbuying.com ponuja posebne promocijske kode za nakup slušalk z najnovejšo tehnologijo hibridnega aktivnega odpravljanja šumov – Tronsmart Apollo Bold. Slušalke lahko naročite iz skladišča v Italiji (kar pomeni, da ne plačate nobene carine ali dodatnega davka) z brezplačno poštnino.

Slušalke so opremljene z napredno hibridno tehnologijo aktivnega odpravljanja šumov. Šume zmanjša vse do 35dB. S pomočjo procesorja Qualcomm QCC5124, Qualcomm aptX in s šestimi mikrofoni, imajo te slušalke napredno Plus Stereo tehnologijo.

V paketu dobite slušake, priročno škatlico, ki služi kakor polnilec za slušalke, dodatne ušesne gumice, USB-C kabel za polnjenje, priročno vrečkico za shranjevanje slušalk in navodila.

360 stopinjski hibridni sistem aktivnega odpravljanja šumov

Ta napreden hibridni sistem odpravljanja šumov iz okolice, s pomočjo 6 mikrofonov, ki so vgrajeni v samih slušalkah odpravlja šume iz okolice iz različnih kotov.

Glasba in video brez zamika

Napredna tehnologija TreuWireless Stereo Plus pošilja sinhroniziran signal za natančen zvok brez zamika. Tudi, če boste gledali video s temi slušalkami, vam zvok ne bo prehiteval ali zaostajal za sliko, kakor je to težava pri marsikaterih podobnih slušalkah.

Baterija bo zdržala celi dan

Do 10 ur poslušanja glasbe na enem polnjenju slušalk in več kot 30 ur poslušanja glasbe z upoštevanjem polnilne škatlice. Slušalke boste lahko s škatlico napolnili in uporabljali za več kot 30 ur. Za 1 uro poslušanja glasbe jih dajte polnit le za 10 minut. Kar je izjemno priročno, če jih pozabite napolniti preden se odpravite na fitnes ali tek. Ob pripravi na vadbo, dajte polnit slušalke in lahko jih boste uporabljali celo uro, če jih boste polnili 10 minut.

Prah, dež, pot – ni težava.

Slušalke so odporne na prah in vodo, kar vam omogoča, da jih uporabljate v vsakem vremenu in med povečano telesno aktivnostjo, saj jim tudi pot ne bo prišel do živega. IP45 standard omogoča, da jih uporabljate res v vsaki situaciji.

KJE KUPITI?

Slušalke so na voljo v spletni trgovini GeekBuying.com za samo 85,90 €. Če pri nakupu v košarici uporabite še dodatno kodo za dodaten popust, lahko prihranite še nekaj dodatnih €.

Za nakup kliknite TUKAJ.

Posebne promocijske kode na voljo:

-$2 za naročila nad $10 : TSBOLD01;
-$5 za naročila nad $40 : TSBOLD02;
-$10 za naročila nad $90 : TSBOLD03;
-$15 OFF za naročila nad $120 : TSBOLD04

Izrazite svoje mnenje.

Leave a reply

Kaj naj kupim?
Logo
Enable registration in settings - general