Preskoči na orodno vrstico
TOP ponudba

Najmočnejši brezžični ročni sesalnik – Xiaomi JIMMY JV85 Pro

266,27 €
SMHJV85Z10
Najmočnejši brezžični ročni sesalnik – Xiaomi JIMMY JV85 Pro
Najmočnejši brezžični ročni sesalnik – Xiaomi JIMMY JV85 Pro
266,27 €

Tokrat vam predstavljamo nekaj drugačnega od samostojnih robotskih sesalnikov. Na tapeti imamo najmočnejši brezžični ROČNI sesalnik od podjetja XIAOMI – novi Xiaomi JIMMY JV85 Pro. Pri njem je pomembno omeniti to, da ni samo navaden ročni sesalnik, ampak je tudi izjemno prilagodljiv in zložljiv. Sedaj pa ga lahko iz evropskega skladišča brez plačila carinskih dajatev dobite na spletni strani GeekBuyin za samo 266,27€.

Za nakup, kliknite tukaj!

200AW – izjemna moč sesanja

Jimmy-ja poganja elektro motor s 55% visoko učinkovitostvoj 550W. Motor je brez krtačk in doseže moč sesanja 200AW. Sama tehnologija motorja je izboljšana za 70%. To je razlog, da lahko Jimmyja štejemo med najmočnejše brezžične sesalnike.

Čas delovanja: do 70 minut

Izjemno velika baterija, ki jo je mogoče tudi odstraniti in zamenjati, omogoča odličen čas delovanja sesalnika Jimmy.

Čas delovanja z električno glavo: 13/25/55 minut.
Čas delovanja brez električne glave: 15/30/70 minut.

Napredni LED prikazovalnik

Napredni LED prikazovalnik oz. zaslon prikazuje koliko baterije še je na voljo, status polnjenja in energije, ter način delovanja sesalnika. Vse informacije, ki so na voljo na LED zaslonu, ti bodo pomagale narediti boljši načrt sesanja prostorov.

Prilagodljiva kovinska cev za enostavno sesanje pod pohištvom

Prilagodljiva kovinska cev se premika na različne načine. To vam pomaga pri čiščenju težje dostopnih površin. Eno takih je npr. pod pohištvom ali pod posteljo. Torej povsod, kjer je drugače dostop za čiščenje težje dostopen.

0,6L velika posoda za prah

0,6L velika posoda za zbiranje prahu vam bo omogočila kar nekaj časa nemoten proces, torej, brez da bi morali med sesanjem izprazniti samo posodo. Na tem sesalniku je za razliko od prejšnjega modela, posoda povečana za 20%.

Počisti tudi daljše živalske dlake ali človeške lase

Zaradi posebne tehnologije ima možnost, da daljši lasje ne predstavljajo težave, da bi se ovili okrog čistilne glave. Ravno zaradi tega je Jimmy tudi primeren za tiste, ki imate psa ali mačko.

Izrazite svoje mnenje.

Leave a reply

Kaj naj kupim?
Logo
Enable registration in settings - general